Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gluth-Four Horseman

2009.03.25

Hi.

Gluth:

Zombikezelés:  A shámánok leteszik a lassítótotemet középtájon. Amíg nincs frost-trap addig Pinhead csinálja a kitolást a következő módon. Specc talent kell hozzá, mert DefStance-ben kell kítolni. Ugyanis a thunder calp-al szedem össze a népet és PO lassítás. Szóval a talentnek minhárom ágába be kell nyúlni. Ami még lényeges a zombikat viszonylag kis sugarú körben középen kell húzkodni, hogy legyen idő az új zombócákat összeszedni. Emiatt és a TC használata miatt, néha közel kell menni hozzájuk. Namármost ekkor kell a priest bubi rám Erbrow-tól és Crokintól váltakozva. Igy kvésbé staccelődik a defuff és van esély életben maradni.

 

Four Horseman: Az első 3 percben minden eldöl.

2 megoldás van. Mindkettőhöz 3 healer az optimális. A különbség csak a dps elosztásban van.

1.  A két "kaszter" addot  csak 2 ember kezeli. Ez esetben mindkettő heal-képes kell legyen, mert túl kell élniük a csatát.  Tehát Elbrow, és Crokin. Felteszik a Paint és kihealelik magukat.

2.  Két dps fenn + egy healer. PL: Valeni és Erbow az egyiken és valaki a másikon. Ilyenkor Erbrow csak healel, mégpedig a következő módon. Fáziskéséssel.  Ez azt jelenti, hogy a 2 dps az első cserét a MÁSODIK mark fetételekor megteszi. Erbrow viszont marad a 3.-ig. Ez esetben 5-6 sec-es késéssel fogja követni az emberét a másik bosshoz. Viszont van 6 sec.je felhílelni az épp odafutó dps-t.

Alul viszont a helyzet változatlan. Ziv + Healer és Hataf + healer+ Dps-ek.

Ha az első boss meghalt, Haltaf átveszi Zivtől Rivendale-t.  HA!!!  Rivendale nem hal meg 3 mark alatt akkor Ziv és a healere visszaveszi, Hataf és csoportja meg csak nézi:)

Utána:  Ziv felveszi az egyik caster bosst, Haltaf a másikat.  MIVEL itt találkozik a felső csoport és az alsó, a markok már nem egyformán lesznek fenn. Tehát mindenki figyel magára. Ha valaki nem tudja hova fusson a fusson legalulra ott leesik a mark.:))  - de ott loot sincs-

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Gloth a piskóta

(Szekrény, 2009.04.10 11:05)

Igen, elsőre.

De amikor legutóbb ott voltunk még nem ismertük, és nem tudtuk rendesen megoldani a zombik kite-olását. Csúfos vereség lett belőle.

Erbrow

(Erbrow, 2009.04.08 20:45)

Hát ez a Gluth piskóta. Elsöre lement :)

Erbrow

(Erbrow, 2009.03.30 07:10)

És fekszik is ! Nice job :)

jaja

(Porf, 2009.03.25 11:04)

Viszonylag nem nehéz, de a gyakorlatban elég nagy fejetlenség szokott uralkodni. Persze 2-3 wipe után más lemegy simán. Bármilyen fura a kulcs a 2 caster boss tartásában van. Ha valaki ott meghal akkor a caster lovasok átlövik a termet teljes hosszában 5-8k-at sebezve. Múltkor ezen haltunk másodjára. A 2 tank alul Halti és Ziv teljesen profi módon cserélgetnek bosst le a kalappl elöttük.

Erbrow

(Erbrow, 2009.03.25 10:09)

Elég egyszerűnek hangzik :D