Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hullanak a Boss-ok Naxx-ban!

2009.04.09

Kronakaj!

 

A guild goromba szekciója tegnap leverte a maradék rüszünyakú kopárgyíkokat akik holmi értelmi fogyatékos Boss formában múlatták az időt. (Gluth, Thaddius)

A saját magam által rámruházott hatalomnál fogva dícséretben részesítem a Gluth alatt nyújtott teljesítményért a DK-kat, Icyt és a két tankot a hibátlan áttauntolások miatt. (+20 dkp pont...lol)

Ugyancsak dícséret a Thaddius taktikához melyet - rajtam kívül - mindenki gyorsan felfogott.

A bumburnyák Military negyedet gyorsan megfektetjük, és irány Szappan:) A 4 lovas leölése után nyíló teleporton lehet átmenni a csontos kis repülő patkányhoz.

A javaslatom a következő: Szombat du 4 körül megcsináljuk a military-t, ami 20 perc ha nem wipe-olunk a Horsmen-nél, és aztán Szappan. Ez egyszerü harc taktikailag, de nem árt észben tartani, hogy a Icebane chest a tankon must have, és a healereken múlik minden, mert a fight lezabálja a manájukat.

A frost resist potikat majd akkor vedelni ha már 2-3 wipe után begyakoroltuk a harcot addig pocsékolás.

Szappan ezt tudja:

Frost Immunity: Immunis minden frost alapú támadásra.
Ice Bolt: 2625-3375 Frost sebzés plusz 10 méteres körzetben szóródó sebzés. A célpontját lefagyasztja, hasonlóan a mage-ek Ice Block képességéhez. A lefagyasztott ember és a mögötte állók immunissá válnak Sapphiron Frost Breath képességére.
Frost Breath: 75000 - 125000 Frost sebzés mindenkire line of sighton belül. Úgy lehet elkerülni, hogy beállunk valaki mögé, aki egy Ice Bolt hatása alatt áll.
Frost Aura: 600 frost sebzés másodpercenként.
Life Drain: 3 másodpercenként 1750-2250 HP-t szív el a célpontoktól és ez 3500-4500 HP-t gyógyít Sapphironon.
Blizzard: 3063-3937 Frost sebzés 2 másodpercenként. A célpontok mozgási sebességét 65%-al csökkenti.
Cleave: 4500 - 7500 fizikai sebzés.

 

Mint látható a frost aoe lesz gáz, ami miatt a healerek sürün emlegetik Szappan felmenőit, és elgondolkodnak a healer szakma szépségein is.

Egy ki video hogy örüljetek: www.youtube.com/watch

Love

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Unholy

(Szekrény, 2009.04.10 11:11)

Részemröl most örülök leginkább, hogy nem frost talentes tank vagyok, mert ha nekem kell tankolni, és frost lennék, akkor a fő képességeim több mint fele menne a kukába.

Igy csak egyetlen disease esik ki, ami még nem jelent akkora problémát (már persze ha Szikla lesz a tank).

Ami a szombatot illeti még nem biztos hogy elegen leszünk, a szombat esti időpont nekem sajnos nem jó, tehát csak délután tudok veletek tartani.
A vasárnap már sokkal alkalmasabb, majd meglátjuk a jelentkezők számát elnézve, hogy mi lesz.