Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Fekete Sereg Guild tagjai:

 

   eu.wowarmory.com/guild-info.xml

 

Narmiranen  (vagy ilyesmi, a rosseb se tudja leírni ezeket a bonyolult neveket)  . Nelf pap. Humánus, békés, még sose láttam, hogy kiverte volna a fogát valakinek. Elfajzott hegyesfülü. Ma már ritkán látni.

 

HaltafTörpe paladin.  Alacsony kőbőrű, hozzáértő, megbízható. Jót tett a hangjának a wentrilo használata. Triviális élvezetekben leli örömét: Wow-kaja-sex. (én irigylem) A legfeszültebb pillanatokban is képes orbitális nagy poénokat mondani.  Guild Leader. Mert megérdemli. (Alt: Xor - mage)

 

Porfogó- TrubadúrEmber Mage-Hunter.  A világ leglustább gamere. Mániákus  addon-fil. Sose kérd, hogy végigolvasson egy questleírást! Minimap-ra rá se néz, inkább órákig kóvályog és szidja a programozókat, amiért nem látja, ami az orra előtt van. És hiú..nagyon hiú...A guild hivatásos tuskója, bicskanyitogató beszólásokkal, a rosszándék jele nélkül, avagy taplónak születni kell. Kedvenc időtöltése a lock-okat szekálni és a világ összes fórumán hangosan követelni: Nerfet a Locknak! Trubadúr tulajdonosa a - nagyon nem könnyü - Arathi Basin Assasin öcsinek www.wowhead.com/


NesztorDranai Shammy. A Guild alapítója.  Átmenet az újhullámos neandervölgyi, és a high-tech punk között. Elmeorvosi eset. Művész.  Szúrós szemű.  Patás.

 

ZivatarDruida. Feral. Macska, olykor medve (2 fps-os tank).  Maximalista. Ha mérges, az atomcsapással ér fel.  Elfajzott hegyesfülű. Kedvenc foglalatossága Pinhedre lesújtó pillantásokat vetni. Leginkább raid közben szeret mosogatni, főzni és teregetni. Valószínüleg az egyetlen wow-os aki raidelés közben is képes lenne terítőt hímezni.

 

Zmo: Druida. Kérgesedő elfajzott hegyesfülű. Dalear méltó utódja némileg kevesebb laggal. Villámkezű nyúzó-bőröző. A "gogogogogo" spammelés világbajnoka. Tiszteletbeli Monthy Pitonos. Az antioqiai szent kézigránát hivatalos őrizője.  A rejtélyek embere: rejtély hogyan képes ennyi healt kitolni magából egységnyi idő alatt. (Alt: Zmotyek, Zmolina... :), Kalapács - paladin )

 

Icybear : A térdalatti-méretűek csekély társaságának egyik jeges képviselője. Szereti a kavicsokat szedegetni és értelmetlen, robbanó mütyűröket eszkábálni belőlük. A realm egyik legjobb healere.  Ha közeledbe ér, akkor dugj el minden steak-et!! Nem egy kapkodós fajta. Ha raid közben azt mondja, hogy hogy hoz egy teát, akkor biztos lehetsz abban hogy van időd a Dr. House-t is megnézni mire visszaér. Hagyománytisztelő: Évek óta minden lootnál megjegyzi hogy.."na már ha most át-talentelnék akkor ugye..." (Alt: Ájszi - patás priest, Shadwel - ember pala)

 

Szekrény: Nagy, igazán nagy. Patás dranai sámán. Szeret(ne) elől menni groupban :) Csendes. Nem hiszem, hogy tudsz tőle olyat kérdezni, amit ne tudna... avagy a legrövidebb út helyett is van egy még rövidebb. Wow-tőzsdés. Többszörös RPG díjazott. Valószínüleg az egyik leginteligensebb wow-os a realmon.  Különös ismertetőjele, hogy képes 1 mondatban is összefoglalni azt amit mindenki más órákig magyaráz. (Alt: Szikla - hegyes fülű DK)

 

Bogyó-Holdkő:  Gnóm Warlock + hegyesfülű DK. Szekrény/Szikla veszedelmes társa. Öcsi-pet-mount-gyűjtő. A "szúrósszem" verseny sokszoros győztese. Alá ne becsüld mert nem éled meg a holnapot! Öcsigyűjtő!  Ha AFK-n van, az azt jelenti, hogy "épp most kap Szekrény vacsorát" (viszont szilveszterkor Pinhead kap tőle virslit).

 

Crokin: Ember. Shadow pap. Hasznossága, rettegésben tartó képességeivel egyenértékü. Blues énekeseket megszégyenítő hangja, annak a kisebb falunyi szesznek, és tüdőropinak köszönhető melyeket oly szeretettel fogyaszt.  Teljesen Pvp-fan. Útját lemészárolt hordás nyomigerhullák jelzik.

 

Naburus-Hermész: Ember.  Holadin. Szűkszavú, csendes. Öcsi-gyűjtő. Rejtélyes figura. Precíz, pontos. Nagyon jó, ha ő védi a segged. És Hermione kisasszony igen durva dps-sel, és nem csekély tudással. Jelenleg a guild öcsileadere. Vérbő szemekkel keresi az új öcsiket és ha tehetné egyedül ölné Szappant 3 addjával együtt.

 

 

Kadrina:  Törpilla. Harcos. Haltaf hűséges (fegyver) társa. Lelkes fővadász, Tell William kiváló tanítványa. Vlamennyi áldozatának kicsinyét pártfogásába vette, így már saját házi pet-farmja van. Alapítója a "Vesszenek az elfajzott hegyesfülüek" clubjának. (Alt: Hrina - törp shadow priest)

 


 Tüncike: Végtelenül lelkes, nagyon kedves, igyekvő, belőle még nagy hunter lesz. Ha rádprivizik, legyen nálad egy tartalék hunti-talentkiosztás. A német romantika érzékenysége egy naturalista brutalitás hozzá képest. Minden halál, wipe mélyen megviseli, valószínü hogy még a petjét is megsiratja.  (Alt: Manóka - törpe priest)

 

Erbrow:  Hegyesfülű pap. Rövid idő alatt stabil healerpozíciót vívott ki magának. Raid és insta rajongó. Valószínüleg örök bánata marad, hogy nem lehet egy nap 25 órát raidelni:) Questelés nem vonzza, de egy jó instára mindig kapható - pláne, ha öcsi jár érte!

 

DaggerHegyesfülű rugó. Üstökös. Jó humorú. Igazi optimista raidboss hozzáállása van:  "Mit is tud a boss? - áhh nem érdekes!  Seggbeszúrjuk megpusztul"  Öröm vele együtt játszani. Kockafóbiája van, ellene nem szükséges cinkelt kockát használni, mert természetéből adódóan képtelen ellenfelét túldobni.

 

Levimonk (és még néhány kimondhatatlan nevű alt): Hegyesfülű rugó. Igazi insta fan. Megszállottan képes geart gyüjteni, fanatikusan tud küzdeni, napról napra fejlődik. Az Erdélyi történetek lelkes mesélője, imádnivaló akcentussal. (Alt: Crazyhammer - pala tank)

 

Belfegor: Tüncikével együtt tünt fel. Hunter, hegyesfülű és dudvavadász. Fejlődő üldözésimániával ("Már megint nem működik a questhelperem, pedig az előbb még jó volt! Újratelepítem!)


 Galbedir: Ember paladin. Nő, mármint a karakter. Healer - DPS. Természetes loot-éhsége ébren tartja őt és a vele raidelőket. Szekrénnyel külön klikket képeznek játéktechnikai számolgatásaikkal, taktikai fejtegetéseikkel. Online bármire kapható.

 

Gardic: Törp warrior (végre még egy!). Legfőbb jellemzője: megállíthatatlanul feltör, mint a talajvíz. Lecsapni se lehet, olyan gyorsan fejlődik. Reméljük, nem törik meg a lendülete!

 

Raulper: Ember priest, egyenlőre shadow, ahogy a fejlődését nézzük, nemsoká ő is csatlakozik raidelő szekciónkhoz. Galbedírrel együtt életveszélyes párost alkotnak mint verbálisan mind hentelésnél. PVP-fun

 

Rózsaszirom: Ember mage (végre ismét egy main mage); instafarmolásával veszedelmesen közelít a 80as szinthez.

 

Delineea: (vagy valami ilyesmi) ejtsd: Dilájlá..lol.  Őshordás professzor, Szekrény és Holdkő hordatársa. Minden lockok Atyja, és mesteredzője, valószínü a Blizz-nek is ő ad tanácsot a lockból. (persze attól még Trubadúr befogja non-combat petnek. P)

 

FOLYT KÖV........

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Háj all

(Bloodmarineh, 2009.12.23 08:04)

Háj all. Csak nézem wowarmoryn az állást, nem szekrény a leader? És haltafot nem találom a friendkeresésben, és nincs is bent :( Majd szoljatok a karimra ha on vagyok mert nem tudom :S

morastassyllal mi történt

(Gábrieli, 2009.05.27 14:29)

cs! gábriel vook és azért irok mert morastasylnak ellopták az acountját és törölték. ez lenne az. pls mondjátok el a nem értesült tagoknak.

ahem

(Valeni, 2009.03.16 22:43)

izé Zyzko miért nincs benne?

nem játszok többet

(Orcölö, 2008.05.22 21:32)

csasztok ha emlékesztek rám írj!na annyi hogy abba hagyoma WoW-ot mostantól LOTRO-ni fogok ha valakinek hozzászólása van üzenjen
üdv orcölö mindenki jófej volt!